Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές έχουν ξεκινήσει και φέτος πολύ δυνατά στο Survivor, με τους Διάσημους να δυσκολεύονται αρκετά στις μεταξύ τους κόντρες στους στίβους μάχης. Ήδη η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε μετά από μόλις λίγες ημέρες στην Καραϊβική, με τους παίκτες των Διασήμων να καλούνται να ισορροπήσουν την κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η ατάκα περί «επιστροφής» στο Survivor που θα συζητηθεί

Κι ενώ οι περισσότεροι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για νίκες στον Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και την Αθηνά Ευμορφιάδη, υπάρχει ένας άλλος παίκτης, ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών μέχρι αυτή τη στιγμή. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

Μιλάμε για έναν όχι και τόσο αθλητικό παίκτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την πορεία του στο παιχνίδι μετρώντας έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας ένα ποσοστό νικών που φτάνει το 75%.

Είναι φυσικά ο καλύτερος αγωνιστικά από την ομάδα των Διασήμων, αλλά και ο δεύτερος καλύτερος γενικά στο Survivor πίσω μόνο από την Ασημίνα Χατζηανδρέου των Μαχητών.

https://twitter.com/SurvivorStatis1/status/1477991048215515141?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA