Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αρκετοί ήδη έχουν ξεχωρίσει ποιοι είναι οι «αγαπημένοι» τους παίκτες από τους Διάσημους και τους Μαχητές. Στο σημερινό επεισόδιο, το αγώνισμα ασυλίας είχε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπου Διάσημοι και Μαχητές δοκιμάστηκαν. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (3/1) την πρώτη ασυλία

Οι Μαχητές ξεκίνησαν με ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των Διασήμων, οι οποίοι αντιμετώπισαν ορισμένες δυσκολίες στο κομμάτι με την τροχαλία, όπου πολλοί δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά και να βγάλουν την απαιτούμενη δύναμη για την ανάβαση της κατασκευής.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και η Αθηνά Ευμορφιάδη, αν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δεν μπόρεσαν να καταφέρουν να περάσουν εύκολα από το κομμάτι της τροχαλίας. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Μυριέλλα Κουρεντή ανέβηκε με όλο της το σώμα πάνω στην κατασκευή, προσπαθώντας να δώσει όλη της τη δύναμη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να μην μπορεί να συνεχίσει εύκολα. Οι διαγωνιζόμενοι την στήριξαν, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης από την ομάδα των Μαχητών την πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA