Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μετάλλαξη Ομικρον βρίσκεται σε έξαρση με τα κρούσματα κορονοϊού να «σπάνε» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και στη χώρα μας. Η διασπορά στην κοινότητα είναι τεράστια και ο ιός «χτυπά» όλους τους χώρους ειδικά αυτούς που δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πάντα η μάσκα προστασίας, όπως είναι τα σημεία όπου γίνονται τα γυρίσματα διάφορων τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων. 

Διαβάστε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν 10 Ιανουαρίου Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς - Το νέο τρέιλερ

Ετσι, ούτε η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό, καθώς ο Σπύρος Σαραφιανός βρέθηκε θετικός στον ιό και βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους. Ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Σασμός» ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα συμπτώματα από τον κορονοϊό που τον ταλαιπωρούν: «... από το μεσημέρι θετικός, μία μέρα πριν την τρίτη δόση… πηρός το παρόν λίγος βήχας…απομονωμένος στο δωμάτιο, μεγάλη αγωνία για την οικογένεια και το μωρό… καλή χρονιά είπαμε..?… καλή χρονιά λοιπόν…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA