Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε τη μαύρη πέτρα της Φάρμας σαν αρχηγός της εβδομάδας και έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η τραγουδίστρια δεν... δυσκολεύτηκε και έδωσε την πέτρα στην Αθανασία Τσουμελέκα επειδή είχε βγάλει στον τάκο την Σάσα Μπάστα. Η απόφαση φαίνεται πως εκνεύρισε την Ολυμπιονίκη και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι. 

Αγγελική Ηλιάδη και Αθανασία Τσουμελέκα συζήτησαν μπροστά στους συμπαίκτες τους για τη μαύρη πέτρα, την μονομαχία αλλά και την Σάσα Μπάστα και γρήγορα τα αίματα άναψαν.«Το ξέρω ότι το έχεις καταλάβει και ξέρεις ότι το κάνω αυτό επειδή ήμασταν τρεις φίλες και τη μία την έστειλες έξω από εδώ και αυτό μου στοίχισε πολύ και δεν μπορώ να το συγχωρήσω. Δεν το κάνω εκδικητικά. Το κάνω για να καταλάβεις ότι αυτό που έκανες ήταν άσχημο» είπε η Αγγελική Ηλιάδη δικαιολογώντας το «γιατί» έδωσε τη μαύρη πέτρα στην Αθανασία Τσουμελέκα η οποία με την σειρά αρνήθηκε τα κριτήρια της τραγουδίστριας.

Η Αθανασία Τσουμελέκα τόνισε πως έβγαλε στον τάκο την Σάσα Μπάστα γιατί, όπως είπε δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι και μετέφερε λόγια από τον έναν στον άλλον. «Ήταν το καλικαντζαράκι που έκανε όλη τη φασαρία και μου έλεγε ότι “να σου πω τι μου είπε εκείνος κι ο άλλος”» είπε η Ολυμπιονίκης και η τραγουδίστρια την διέκοπτε για να μπορέσει να συνεχίσει το σκεπτικό της.

Αυτό εκνεύρισε την Αθανασία Τσουμελέκα η οποία χτύπησε το χέρι στο τραπέζι. «Γιατί χτυπάς το χέρι στο τραπέζι;» ήταν η ατάκα της Αγγελικής Ηλιάδη και πρόσθεσε: «Έχε υπομονή και μίλα ήρεμα όπως εγώ. Είσαι αγχωμένη και το βλέπω, έχεις χάσει το δίκιο σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA