Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης (5/1) της Φάρμας πρόβαλε «Το Πρωινό», στο οποίο είδαμε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Σε μια συγκλονιστική στιγμή η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει on air για τον θάνατο του πατέρα της.
Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Τσακώθηκαν Αγγελική Ηλιάδη και Αθανασία Τσουμελέκα
Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Ηλιάδης, πατέρας της Αγγελικής και γιος της Καίτης Γκρέυ, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών στις 30 Νοεμβρίου. Εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια βρισκόταν μέσα στη Φάρμα και έμαθε τα δυσάρεστα νέα, μιλώντας με τη μητέρα της στο τηλέφωνο.
Αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη «λύγισε», ενώ στη συνέχεια ήταν «παγωμένη». Αμέσως, σηκώθηκε, έφτιαξε τα πράγματά της και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι πρέπει να φύγει από το ριάλιτι.
«Απόψε σας χαιρετάω με μεγάλη λύπη και στεναχώρια. Να είστε δυνατοί και αγαπημένοι. Να ρουφήξετε κάθε στιγμή που είσαστε εδώ. Εμένα θα μου μείνετε όλοι αξέχαστοι. Και όταν με το καλό βγείτε θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε εδώ μέσα. Νιώθω σαν να κόβομαι στα δύο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσω αυτό εδώ μέσα. Ό,τι πιο όμορφο έχω περάσει στη ζωή μου», είπε η τραγουδίστρια πριν πάρει τον σάκο της, δώσει ένα φιλί στον Γρηγόρη Αναστασιάδη και αποχωρήσει από τη Φάρμα.
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Τουρισμός για Όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τους έβαλα σε μπελάδες» - Γιατί ευχαρίστησε την Τροχαία της Ζακύνθου
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.