Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φετινό Survivor έχει σημαδευτεί μέχρι στιγμής από την κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ Βαλάντη και Μυριέλλας Κουρεντή λόγω του φλερτ που έχει ξεκινήσει μεταξύ της γνωστής ηθοποιού και του παίκτη των Μαχητών Γιώργου Κατσαούνη. Αυτή η κόντρα έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους να παίρνουν το μέρος της Μυριέλλας και να καταφέρονται εναντίον του Βαλάντη για τη συμπεριφορά του.

Είναι χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού: «Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των αντιδράσεων που προκάλεσαν αυτές οι ατάκες του Βαλάντη είναι οι αναρτήσεις που έκανε το βράδυ της Τετάρτης (5/1) η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία απασφάλισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κατά του τραγουδιστή. «Ο Βαλάντης αναρωτιέται τι έχει προσφέρει η Μυριέλλα γιατί με το «ασανσέρ που συναντιόμαστε» έχει βάλει τον πήχη ψηλά» τόνισε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της.

https://twitter.com/NonoraM/status/1478807242610810883?ref_src=twsrc^tfw

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA επανήλθε στο θέμα Survivor με μία δηκτική ανάρτηση, όπου παρέθετε τον ορισμό περί ναρκισσισμού.

https://twitter.com/NonoraM/status/1478811780939984896?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA