Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε στο Survivor της Τετάρτης ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα Κουρεντή, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προκάλεσε και την «έκρηξη» της Ελεονώρας Μελέτη. Στη συνέχεια του επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο, τα πράγματα μάλλον λίγο άλλαξαν. Και αυτό καθώς η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διασήμων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Βαλάντης μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ό,τι είπε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA