Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Survivor, το οποίο θα προβληθεί αύριο Σάββατο (7/1) βγήκε σήμερα στην δημοσιότητα κι όπως φαίνεται από τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ για μία ακόμα φορά επικρατεί μεγάλη ένταση. Μάλιστα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Κώστας Κατσαούνης ύστερα από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα στα αγωνίσματα.

«Τώρα δεν σε πιάνει η μέση του Βαλάντη;» ακούμε να λέει ο αγρότης και κάπου εκεί βλέπουμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να νευριάζει με τους συμπαίκτες τους να τον κρατάνε. Το ίδιο βλέπουμε και στην ομάδα των Μαχητών, με τους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον Κατσαούνη και να ανταλλάζει λόγια με τον Ελληνα πρωταθλητή.

Κατά τα άλλα, ο Βαλάντης φαίνεται πως τα βρίσκει με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και βλέπουμε πλάνα με αγκαλιές, όμως ο αγρότης δεν δέχεται τη «συγγνώμη» του τραγουδιστή και λέει «να μην τα πουλάει σε μένα αυτά» και «από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA