Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον Παύλο Χαϊκάλη αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά ο δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Μιχάλης Ρέππας, φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;». Στην εκπομπή, όπου βρέθηκε μαζί με το καλλιτεχνικό του «alter ego», Θανάση Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Ρέππας δεν άντεξε και ξέσπασε όταν η συζήτηση έφτασε στη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη και για την οποία είχε δεχθεί έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μία εκπομπή και στο twitter έπεσαν να με φάνε. Εγώ είπα: "Υπάρχει κάτι με τον Παύλο; Κάποια δίωξη; Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, δεν ξέρω να υπάρχει κάτι". Σε ένα ταλέντο σαν τον Παύλο, δεν το συζητώ, θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία. Το είπα σε μία εκπομπή και πέσανε να με φάνε, ότι εγώ ξεπλένω βιαστές και παιδόφιλους. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι αρμόδιος για τέτοιες συζητήσεις, όποιος θέλει να πει κάτι υπάρχει η δικαιοσύνη και μπορεί να απευθυνθεί εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ειδικά για τον Παύλο, που δεν βαρύνεται από τίποτα, το θεωρώ τρελό. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους. Εμένα; Ως τι δηλαδή; Δεν είναι δυνατόν και αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλάμε» υπογράμμισε ο δημοφιλής σκηνοθέτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA