Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε η παίκτρια του πρώτου κύκλου του The Bachelor του Alpha, Ραφαέλα Γεωργίου, η οποία περιέγραψε όσα έζησε στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου:

Διαβάστε ακόμη: Κύπρος: Σοβαρό τροχαίο για παίκτρια του «Bachelor» - Τι έγραψε μέσα από το νοσοκομείο

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε, έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο», ανέφερε η Ραφαέλα Γεωργίου.

Πρόσθεσε δε πως στο σημείο όπου έπεσε το όχημά της, υπήρχε ένα εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο άγιος την προστάτεψε από τα χειρότερα.

«Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα.

Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα», είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Γεωργίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA