Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Πιλίδη των Διάσημων και τον Γιώργο Κατσαούνη των Μαχητών προκλήθηκε στο τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor, μετά τη νίκη των «κόκκινων» με 10-7. Ο δεύτερος, ο οποίος ηττήθηκε από τον Θανάση Βισκαδουράκη στο τελευταίο run, εκνευρίστηκε με τον πανηγυρισμό του Βαλάντη, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί προς τον πάγκο των Διασήμων.

Ο Πιλίδης απάντησε και ο Κατσαούνης απείλησε να σηκωθεί από τη θέση του και να κατευθυνθεί προς την απέναντι πλευρά. «Κάτσε κάτω ρε, μη σηκώνεσαι» απάντησε ο Πιλίδης και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Μην τους δίνετε σημασία» ήταν το μήνυμα των Ρουβά και Βαλάντη προς τους συμπαίκτες τους, μετά την πρώτη νίκη των Διάσημων ύστερα από πέντε σερί ήττες από τους Μαχητές.

Οσο για το έπαθλο της βραδιάς; Ηταν από ένα βαζάκι μέλι, το οποίο μάλιστα δοκίμασαν οι παίκτες των δύο ομάδων, πριν από την έναρξη του αγωνίσματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA