Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - ο οποίος μερικές ημέρες νωρίτερα είχε αιφνιδιάσει με την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor - και το μεσημέρι της Κυριακής (09/01) λίγο μετά τις 15.00 προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor vs. Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Τι τηλεθέαση έκαναν τα δύο προγράμματα

Όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε δηλώσει - μεταξύ άλλων - την Παρασκευή (07.01) στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου:

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ, άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μην μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις εντάσεις με τον Βαλάντη, λέγοντας πως «όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια, μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις και εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη».

Πάντως, το πρώτο story που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το Survivor μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού μέσω αυτού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μάλλον θέλησε να πετάξει τα καρφιά του προς όλες τις κατευθύνσεις: «Το πρόβλημά μου δεν είναι το που πάω και μπλέκω, το πρόβλημά μου είναι ότι ξέρω που θα μπλέξω κι όμως πάω».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA