Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Survivor έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ούτε οι συμπαίκτες του, αλλά ούτε και η παραγωγή του παιχνιδιού περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο ήταν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Έτσι, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του παίκτη, βρέθηκε αμέσως ο αντικαταστάτης του.

Διαβάστε ακόμη: «Το στημένο έχει και τα όριά του»: Αντιδράσεις στο Twitter για το φιλί Μυριέλλας - Κατσαούνη στο Survivor

Για την ακρίβεια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον είχε ήδη έτοιμο και στο «περίμενε», μέχρι να ελευθερωθεί μια θέση στην ομάδα των Διασήμων. Κάτι που έγινε σχετικά γρήγορα κι έτσι ο Άρης Σοϊλέδης, ετοίμασε τη βαλίτσα του και έφτασε στο αεροδρόμιο, με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ακουγόταν εδώ και καιρό ως ένα από τα υποψήφια ονόματα για τους Διάσημους, όμως, δεν μπήκε στην πρώτη φουρνιά του Survivor. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», o Σοϊλέδης πήρε τα εισιτήρια στα χέρια του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τον δούμε να μπαίνει στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA