Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα κάνει απόψε, Δευτέρα (10/01), στις 21:00 το MasterChef 6, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνουν πανέτοιμοι για μία ακόμη σεζόν του πρωτότυπου, παγκόσμιου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει δημοσιεύτηκαν και τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας. 

Οι τρεις κριτές βρίσκονται στα γυρίσματα των auditions και εκεί πρωταγωνιστούν τα αστεία, τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ των τριών σεφ. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύεται να πει τη λέξη «αμφιβληστροειδής», αλλά μάταια. Όσο και να προσπαθούν να τον βοηθήσουν οι Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό.

Ρεκόρ συμμετοχών

Οι υποψήφιοι έχουν 35 λεπτά στη διάθεσή τους, ώστε να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους κριτές, και που θα τους χαρίσει μία από τις πολυπόθητες ποδιές. Ενδεικτικό είναι το ρεκόρ συμμετοχών που καταγράφηκε φέτος, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 8.000, παρόλο που υπήρχαν ήδη δύο νέοι μαγειρικοί διαγωνισμοί στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα, τα οποία είχαν σταματήσει λόγω κορονοϊού τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς. Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food and Styling Chef του MasterChef 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA