Μενού
  • Α-
  • Α+

Το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) ήταν επεισοδιακό εξαιτίας του φιλιού που αντάλλαξε η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο δίχασε την ομάδα τoυς Διάσημους.

Διαβάστε ακόμη: John Lygnos για Κουρεντή - Κατσαούνη στο Survivor: «Αφού δεν ενοχλούμαι εγώ, γιατί ενοχλείστε εσείς;»

Παρά το φλερτ, όμως, η Μυριέλλα εξακολουθεί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Η ψηφοφορία του κοινού έχει ήδη κλειδώσει, ενώ μετά την ήττα των Διασήμων, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα, αναδείχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Την ίδια στιγμή η Αθηνά Ευμορφιάδη κατέκτησε την ατομική ασυλία. 

Συνεπώς, τα ερωτήματα που προκύπτουν για το αποψινό επεισόδιο του Survivor είναι ποια ομάδα θα κερδίσει στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler, η ομάδα των Διασήμων θα νικήσει απόψε και η παίκτρια, την οποία θα ψηφίσει η Αθηνά Ευμορφιάδη θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία έχουμε δει να έρχονται σε κόντρα αρκετές φορές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA