Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα «καυτά» φιλιά που έδωσαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor και τα δάκρυα της παίκτριας των Διασήμων για τον σύντροφό της, John Lygnos, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μία ημέρα μετά τα «φιλιά» που έδωσαν οι δύο παίκτες του Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει μάλιστα ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή και αν μπορέσει θα την ξαναφιλήσει, ο John Lygnos «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή Love It στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου. 

Διαβάστε ακόμηSurvivor: Η φωτογραφία που «αποκάλυψε» πως η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο ριάλιτι

Ο Γιάννης Λυγνός στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν ενοχλήθηκε από το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη. Χαρακτηριστικά ο John Lygnos ανέφερε: «Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος. Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα».

Ο John Lygnos πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν».

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

John Lygnos: «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας»

Ο Γιάννης Λυγνός παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό «Hello» όπου σχολίασε και εκεί τα όσα βλέπουμε στο Survivor ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

Survivor: Κλαίει η Μυριέλλα Κουρεντή για τον John Lygnos μετά τα φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη

Η Μυριέλλα Κουρεντή... λύγισε από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Γιώργου Κατσαούνη και φάνηκε να ενδίδει στον έρωτά του, καθώς οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι στο χθεσινό (9/1) επεισόδιο στην πισίνα κι αντάλλασσαν καυτά φιλιά, τα οποία εξόργισαν τόσο τους παίκτες του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, όσο και το «δικαστήριο» του Twitter που απασφάλισε, κυρίως κατά της ηθοποιού, η οποία έχει και σχέση εκτός παιχνιδιού.

Η ίδια πάντως, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον αγρότη ως κάτι εφήμερο, καθώς δηλώνει ερωτευμένη με τον σύντροφό της εκτός παιχνιδιού, John Lygnos. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η γνωστή ηθοποιός θα αναφερθεί στον σύντροφό της και με δάκρυα στα μάτια θα πει «Μυριέλλα και John forever»..

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Οταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι... Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Οσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης πάντως, το ζει με τον δικό του τρόπο και στο ίδιο τρέιλερ λέει στην κάμερα: «Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Είναι στην καρδιά μου δεν είναι στο χέρι μου. Μακάρι να ήταν στο χέρι μου να μην το κάνω αυτό, αλλά τι να κάνω που ερωτεύτηκα; Δεν το μετανιώνω...» λέει ο αγρότης του Survivor.

Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες της, δεν πτοούνται και συνεχίζουν να της τα... χώνουν. «Η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση που έχει με ένα παιδί εκτός παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται» λέει η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA