Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα «καυτά» φιλιά που έδωσαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor και τις δηλώσεις του συντρόφου της παίκτριας των Διασήμων John Lygnos που υποστήριξε ότι δεν ενοχλείται από τα πλάνα, η ηθοποιός «λύγισε» on camera και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως «τον αγαπάω πολύ». 

Διαβάστε ακόμη: John Lygnos: Κλείδωσε τα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram μετά το χαμό για τα φιλιά της Μυριέλλας

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και βρίσκομαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε την σιωπή, τον θόρυβο και γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που μου συμβαίνουν στο παιχνίδι και να στενοχωριέται πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά, να το κοιτάξω, να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπώ πολύ. Μου έχει λείψει πολύ. Αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι θυμάμαι τα πάντα κι ότι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για όσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά κι αν είναι, θέλω να του πω ότι τον νιώθω. Να μην αγχώνεται. Είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Μυριέλλα and John forever», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή... λύγισε από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Γιώργου Κατσαούνη και φάνηκε να ενδίδει στον έρωτά του, καθώς οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι στο επεισόδιο της Κυριακής (9/1) στην πισίνα κι αντάλλασσαν καυτά φιλιά, τα οποία εξόργισαν τόσο τους παίκτες του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, όσο και το «δικαστήριο» του Twitter που απασφάλισε, κυρίως κατά της ηθοποιού, η οποία έχει και σχέση εκτός παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA