Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αναποτελεσματικότητα των Διάσημων είναι έκδηλη στο Survivor αφού μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει μόνο ένα αγώνισμα! Το σκηνικό, ωστόσο, άλλαξε απόψε όπου μπήκαν στο στίβο μάχης αποφασισμένοι να κερδίσουν και τελικά τα κατάφεραν. Η νίκη αυτή έκανε καλό στην ψυχολογία τους αλλά είχε και πρακτικό αποτέλεσμα αφού οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα ήταν πάλι από την ομάδα τους.

Στο συμβούλιο του νησιού το κλίμα ήταν και πάλι τεταμένο με τον Γιωρίκα Πηλίδη να ξεσπάει κατά της Μυριέλλας τονίζοντας πως τα όσα έχει κάνει την καθιστούν στα μάτια του απαράδεκτη.

Στον «τάκο» μαζί με τους Βαλάντη, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την διαδικασία της προηγούμενης εβδομάδας και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που βγήκε στο επεισόδιο της Κυριακής, στο επεισόδιο της Δευτέρας υποψήφιοι προς αποχώρηση ανακηρύχθηκαν οι Σταμάτης Καλαφατάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Παρασκευή Σταματοπούλου!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA