Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας βρέθηκε στο πλατό του MasterChef και μαγείρεψε γεμιστά κολοκυθάκια για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει ποτέ το ριάλιτι μαγειρικής στο παρελθόν και βρέθηκε στο στούντιο επειδή μία φίλη του δήλωσε συμμετοχή. 

Διαβάστε ακόμη: Μπόμπενα: Η ιστορική ψαροταβέρνα της Καισαριανής που έγινε ξανά viral λόγω MasterChef

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει ποιον παίκτη από τα παλιότερα MasterChef είχε ξεχωρίσει ο φιλόδοξος μάγειρας και η απάντησή του, ξάφνιασε τους κριτές. «Δεν έβλεπα MasterChef σεφ» τους είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον… ευχαρίστησε. Ωστόσο είχε ξεχωρίσει έναν καθώς είχε τύχει να τον δει και αυτός ήταν ο Γιώργος Πορφύρης.

Ο παίκτης είπε πως δεν δήλωσε εκείνος συμμετοχή στο MasterChef αλλά τον δήλωσε μια φίλη του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει αν ήταν φίλη του ή…. φίλη του, υπονοώντας αν ήταν σύντροφός του. «Εσύ δεν έχεις φίλες σεφ;» ρώτησε ο Χριστόφορος τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Έχω» απάντησε ο σεφ και τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως: «Κάποτε είχε περισσότερες» κάνοντας τον Πάνο Ιωαννίδη να σκάσει στα γέλια. Τελικά ο Χριστόφορος πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef με 2 «ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA