Μενού
  • Α-
  • Α+

Με υλικά που του έδωσε η πεθερά του εμφανίστηκε για να διαγωνιστεί στο MasterChef ο 42χρονος Δημήτρης Πατρώνης από τη Χαλκιδική και όπως ο ίδιος είπε δήλωσε συμμετοχή στο reality μαγειρικής λόγω ενός στοιχήματος. Το στοίχημα είναι πως αν κερδίσει το διαγωνισμό, η πεθερά του θα του γράψει έναν ελαιώνα. «Α! είσαι τέτοιος;» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που δεν αφήνει κάτι τέτοια να... πέσουν κάτω.

Ο Δημήτρης που είναι ιδιοκτήτης ενός εμπορικού καταστήματος και ενός καφέ στη Χαλκιδική, εντυπωσιάσε τους κριτές με τον τραχανά που έφτιαξε και πέρασε στην επόμενη φάση με τρια «ναι»!

Όταν ο παίκτης άκουσε το αποτέλεσμα και τα λόγια των κριτών ξέσπασε σε κλάματα και εκείνοι απόρησαν. «Όλα καλά πήγαν! Τι έγινε;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Μου αρέσει να βάζω δύσκολα στον εαυτό μου. Έχω πετύχει ήδη πολλά απ’ τους στόχους που έχω βάλει και πιστεύω αν όντως το βάλω στόχο και ασχοληθώ έχω μακρύ δρόμο. Οι στόχοι που έχω βάλει μέχρι τώρα, με πολύ αγώνα τους έχω καταφέρει» τους είπε.

Στην συνέχεια ο παίκτης, εξήγησε στην κάμερα του MasterChef γιατί έβαλε τα κλάματα. «28 χρονών είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μου εμφανίστηκε καρκίνος. Την ασθένεια αυτή την πήρα ως ένα κακό μάτι. Ακόμα και στο νοσοκομείο έκανα χαβαλέ στις νοσηλεύτριες. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Δεν είπα ποτέ αυτή τη λέξη που είπα τώρα. Το ένιωσα σαν ένα συνάχι…» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA