Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» που σάρωσαν, εφέτος συμμετέχει στο Σασμό που... σαρώνει! Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξέρει να διαλέγει τις δουλειές που συμμετέχει και αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον «θάνατό» της στις «Μέλισσες», την εμπειρία της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha αλλά και γιατί χρησιμοποιεί δυο επίθετα..

«Δεν ήθελα να φύγω από τις Άγριες Μέλισσες αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά» είπε αρχικά και συνέχισε για τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους. Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα».

Παράλληλα, περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα έντονα συναισθήματα που βίωσε γυρίζοντας τη μικρού μήκους ταινία της Lacta που έγινε viral με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ».

«Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες» ενώ αποκάλυψε ακόμα ότι χρησιμοποιεί και τα δύο της επίθετα μετά την απώλεια της μητέρας της καθώς το Φαμέλη ήταν το πατρικό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA