Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη Μυριέλλα Κουρεντή που έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών Διασήμων φαίνεται πως ήρθε η σειρά του Γιώργου Κατσαούνη να μπει στο στόχαστρο της δικής του ομάδας, των Μαχητών στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (12/01).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Κατσαούνης και Γιωρίκας - «Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο»

Η ήττα της ομάδας και η απώλεια του επάθλου επικοινωνίας έφερε γκρίνια, ενώ η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη απέναντι στον Γιωρίκα Πιλίδη σχολιάστηκε αρνητικά από τους συμπαίκτες του.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Ασημίνα και την Πελαγία να «καρφώνουν» τον παίκτη, ο οποίος λίγο αργότερα δείχνει να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει από την παραλία.

«Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει αρχίσει να ζηλεύει και να βγάζει άλλα χούγια, δηλαδή πώς είναι οι Κόκκινοι με τη Μυριέλλα, έτσι έχουν αρχίσει και οι μπλε να βγάζουν τέτοια πράγματα», δηλώνει ο Γιώργος Κατσαούνης στο τρέιλερ. 

Πάντως, το πρωί της Τετάρτης (12/01) η Ελεονώρα Μελέτη επιβεβαίωσε μέσα από το Mega Καλημέρα ότι στο αποψινό επεισόδιο οι Μαχητές θα βάλουν στο περιθώριο τον συμπαίκτη τους.

Μην ξεχνάμε ότι απόψε θα μάθουμε ποιος τελικά αποχωρεί από το Survivor, ενώ νωρίτερα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το δεύτερο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA