Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία πρόταση γάμου θα «ακυρωθεί», ένας γάμος θα πνιγεί στα δάκρυα και θα διαλυθεί πριν καν την πρώτη νύχτα και ένας αγαπημένος ήρωας θα πέσει νεκρός. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» και δρομολογούνται ουσιαστικά από το επεισόδιο της Τετάρτης (12/01).

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λάλος: Δεν χαίρομαι που ο Σασμός περνάει στις μετρήσεις τις Άγριες Μέλισσες

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί πλέον μακριά της και ύστερα από προτροπή της Αργυρώς, ο Πέτρος θα πάει να βρει τη Σεμίνα και το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί με την κοπέλα να του ζητάει συγνώμη που δεν του είχε πει νωρίτερα την αλήθεια για το παρελθόν της.

Ωστόσο, η ευτυχία τους δε θα διαρκέσει πολύ αφού μην ξεχνάμε ο Πέτρος έχει γειώσει για ακόμα μία φορά τη Θοδώρα, η οποία τον διεκδίκησε, λέγοντάς της πως ακόμα και αν ήταν η τελευταία γυναίκα στη Γη, δε θα γυρνούσε να την κοιτάξει.

Αυτή την ατάκα θα την πληρώσει πολύ ακριβά, άλλωστε του το υποσχέθηκε η κοπέλα όταν έφευγε κλαίγοντας. Έτσι, όταν μάθει για την επανασύνδεση του ζευγαριού, θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία ως το φονιά του Στεφανή, βάζοντας εκ νέου φωτιά στις έρευνες για τη σύλληψη του δολοφόνου αφού ο Αντώνης έχει ανακαλύψει ήδη το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει η Αργυρώ στον Πέτρο.

Τα νέα για τον φονιά του Στεφανή φτάνουν στα αυτιά του Αστέρη, ο οποίος μόλις θα έχει κάνει επίσημα πρόταση γάμου στην Αργυρώ και θα την έχει ζητήσει από την οικογένειά της. Σε έξαλλη κατάσταση και μην μπορώντας να πιστέψει ότι η γυναίκα της ζωής του έκρυβε ένα τέτοιο μυστικό, θα τα διαλύσει όλα και θα της ζητήσει εξηγήσεις, σύμφωνα με το περιοδικό TV 24. Στη συνέχεια ο Αστέρης θα πάει να βρει τον Πέτρο για να αναμετρηθεί μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή η Θοδώρα ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Γιώργη, τον οποίο έχει επισπεύσει.

Όταν ο Αστέρης θα βρει τον Πέτρο, θα είναι μαζί με τη Σεμίνα, την οποία θέλοντας να προστατέψει και χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι του λέει ο γιος της Καλλιόπης, ο Πέτρος θα της ζητήσει να τον περιμένει στο αμάξι. Η κοπέλα θα τον ακούσει, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

Προκειμένου να τρομάξει τον Αστέρη, ο Πέτρος θα βγάλει το όπλο του και θα πυροβολήσει στον αέρα, αλλά δυστυχώς το ίδιο θα κάνει και ο Αστέρης, ο οποίος επίσης θα ρίξει. Δυστυχώς, όμως, η σφαίρα θα χτυπήσει στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια θα βρει τον Πέτρο στην καρδιά, ο οποίος θα πέσει νεκρός μπροστά στα έντρομα μάτια της Σεμίνας, αλλά και του Αστέρη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είχε τέτοια πρόθεση. Θα τραπεί σε φυγή, ενώ η μόνη μάρτυρας είναι η Σεμίνα, η οποία ξέρει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα παντρεύεται τον Γιώργη και σύμφωνα πάλι με το TV 24, την ώρα του γαμήλιου τραπεζιού θα φτάσει η είδηση του θανάτου του Πέτρου. Τότε εκείνη θα παρατήσει σύξυλους γαμπρό και προσκεκλημένους και θα κλειστεί στο δωμάτιό της πλαντάζοντας στο κλάμα τόσο από στενοχώρια για τον Πέτρο που αγαπούσε όσο και επειδή νιώθει υπεύθυνη για ό,τι έχει συμβεί. Φυσικά, η αντίδρασή της θα είναι η «ταφόπλακα» στο γάμο της αφού ο Γιώργης πλέον έχει καταλάβει τα πάντα και θα ανακοινώσει στον Παντελή ότι θα κάνει τρεις μήνες υπομονή ίσα να μη δώσουν δικαιώματα στον κόσμο και μετά θα τη χωρίσει

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA