Μενού
  • Α-
  • Α+

Ρουτίνα τείνει να γίνει η... ένταση στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor. Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα

«Οι εντάσεις στην ομάδα θεωρώ πως δεν θα σταματήσουν ποτέ. Η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που κουράζει όλη την ομάδα. Πρέπει να διακοπεί αυτό το πράγμα. Μου σπάσει πολύ τα νεύρα. Το ίδιο θεωρώ συμβαίνει και στην υπόλοιπη ομάδα», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης

«Ωραία ήταν που κερδίσαμε εχθές γιατί ξαναφάγαμε και η ομάδα είναι χαρούμενη. Παρόλο που ήμασταν μπροστά στο σκορ είχα μια διαμάχη με την Μυριέλλα γιατί δεν ακούει συνήθως. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να είμαστε άνθρωποι, να είμαστε ομάδα. Για να κερδίζουμε συνέχεια πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση.  Αυτό που με ενοχλεί εμένα και όλη την ομάδα, απλά εγώ είμαι πιο οξύθυμη, ότι της λέμε κάτι για να συνεργαστεί και δεν συνεργάζεται. Αυτό το κάνει συνέχεια η Μυριέλλα θέλει να βγαίνει το εγώ της μπροστά και όχι η ομάδα. Εγώ προσπαθώ να της το εξηγήσω, δεν τα καταφέρνω και βγαίνω κακιά», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου .

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA