Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή τα πολλά μέτωπα που είχε ανοίξει ο σκληρός Ακύλας Μεγαρίτης δεν θα του έβγαιναν σε καλό και φαίνεται πως οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το σενάριο. Ο αδίστακτος εργολάβος της χούντας τα έχει βάλει με όλους και με όλα ενώ έχει ανάψει «φωτιές» και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Αρχικά ο Ακύλας δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον Κωνσταντή μετά την αποκάλυψη πως ο νεαρός Σεβαστός ήταν ο εραστής της γυναίκας του και προετοιμάζει μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Παράλληλα, έχει να διαχειριστεί ένα ακόμα μέτωπο το οποίο πρωταγωνιστούν δυο ακόμα Σεβαστοί. Ο ένας είναι ο Δούκας και ο άλλος ο Νικηφόρος ο οποίος δεν σταματάει να ψάχνει τις ατασθαλίες του επικίνδυνου ακροδεξιού στην υπόθεση του αεροδρομίου. Όσο πιο κοντά πλησιάζουν οι δυο Σεβαστοί στην αποκάλυψη της αλήθειας τόσο μεγαλύτερος είναι ο εκνευρισμός του Ακύλα ο οποίος θα προσπαθήσει να ακυρώσει τα σχέδια τους. Και όχι με καλό τρόπο...

Τέλος, η επίσκεψη του Λευτέρη στο Διαφάνι με άδεια από το στρατό επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους της Ζωής πως ο γιος της δεν περνάει καλά στο στρατόπεδο και αυτό, μάλιστα, γίνεται με τις ευλογίες του Ακύλας. Ο Λευτέρης είναι φανερά αλλαγμένος και αποκαλύπτει στη μητέρα του τα βασανιστήρια που του κάνουν. Η Ζωή εξοργίζεται και αυτή θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής κατά του Ακύλα. Ο πόλεμος, πλέον, των δυο θα είναι ανοιχτός και με άγνωστες συνέπειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA