Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε εκτάκτως τους παίκτης στη «Φάρμα» και ξαφνικά το επεισόδιο της Πέμπτης απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού κάλεσε όλους τους παίκτες στο σπίτι καθώς έπρεπε να τους κάνει κάποιες έκτακτες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Η τραγουδίστρια, ο μπασκετμπολίστας και η μπαργούμαν - Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Αποδέκτης όλων όσων ήθελε να πει ήταν ο αρχηγός, Μάνο Πανταζής. «Ήρθα εδώ για κάτι έκτακτο, κάτι που αφορά τον αρχηγό. Μάνο, αυτή την φορά είσαι εσύ αρχηγός και σας είχα πει από την αρχή πως ο αρχηγός έχει ευθύνες, προνόμια, αποφασίζει και είναι αυτός που αποφασίζει την πορεία του παιχνιδιού» του είπε με όλους τος παίκτες να «παγώνουν» και να περιμένουν τι ακριβώς έχει να πει.

Και σε εκείνο το σημείο ήρθε η... ανατροπή. Καθώς όντως είχε να κάνει μία έκτακτη ανακοίνωση αλλά ήταν για καλό, καθώς ο αρχηγός θα είχε πρόσβαση σε επιπλέον φαγητό! Μάλιστα ο Τανιμανίδης κάλεσε τον Πανταζή να επιλέξει δύο ακόμη συμπαίκτες του.

«Τι έγινε ρε παιδιά; Αγχωθήκατε! Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι σας θέλω χαρούμενους» τους είπε κάνοντας και τη σχετική πλάκα για το ύφος που είχαν πάρει οι παίκτες της Φάρμας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA