Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού όταν η πολυτελής Ferrari που οδηγούσε, βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα δέντρο.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοκ η Γωγώ Γαρυφάλλου - Το αντίο και όλα όσα είπε για τον πρώην συμπαίκτη της

Ο Τζώρτζης Μονογυιός αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό το 2003 όταν συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα γύρισε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε στιγμές του στο παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η φυσιογνωμία και η δράση του τον είχαν κάνει να ξεχωρίσει. 

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες να πω που ίσως, δεν έχουν νόημα να τις πω τώρα που είναι ακόμα νωπός ο χαμός του. Ήταν ένα πρόσωπο με μια φυσιογνωμία και μια δράση στο Wall που δεν είναι από αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του και μια δράση του, μια ατάκα του έκανε και το peak σε τηλεθέαση σε όλο το παιχνίδι», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Περιέγραψε δε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν ο Τζώρτζης είχε συνεννοηθεί με τη συμπαίκτρια και τότε κοπέλα του, Σίσσυ, να χάσει εκείνη στον αγώνα που θα ακολουθούσε, ώστε να τον βρει στην Καλύβα έξω από τη βίλα του ριάλιτι που βρισκόταν εκείνος ήδη. Ωστόσο, επειδή το έπαθλο για το νικητή του αγώνα ήταν χρηματικό, για οικονομικούς λόγους, στην πορεία η κοπέλα αποφάσισε να κερδίσει, όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Έτσι, όταν ο Τζώρτζης δεν την είδε στην καλύβα όπως περίμενε, έπαθε σοκ και της φώναξε «Σίσσυ, τελειώσαμε» με τη στιγμή να είναι το peak στην τηλεθέαση για ολόκληρο τον κύκλο του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε πως ο Τζώρτζης είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και όταν εκείνος του έδωσε μια συμβουλή, αυτή έγινε μπούσουλας για τη συνέχειά του στο παιχνίδι.

Στη Super Κατερίνα μίλησε και η Ρούλα Βροχοπούλου, επίσης συμπαίκτριά του στο The Wall, η οποία δεν έκρυψε τη θλίψη της για το χαμό του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Τζώρζη Μονογιού.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν. Είμαι συντετριμμένη, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο καλό παιδί. Θυμάμαι μια φράση του "Ρουλίτσα μου, συγνώμη που σε ψήφισα, είσαι πιο μεγάλης ηλικίας δε θα έπρεπε να είσαι στην καλύβα". Ήταν τόσο ευγενικός, τόσο καλό παιδί», είπε η Ρούλα Βροχοπούλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA