Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις πίστες στον Αγιο Δομίνικο ο Βαλάντης για ένα... διόλου ευκαταφρόνητο βδομαδιάτικο. Τα ποσά που λαμβάνουν ανά εβδομάδα οι παίκτες του Survivor ζαλίζουν με τον Βαλάντη να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος από όλους όσοι συμμετέχουν. Όχι πως τα υπόλοιπα ποσά είναι μικρά, αλλά, ο τραγουδιστής για κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στο νησί της Καραϊβικής πληρώνεται με 8.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Η εκπομπή «Open Weekend» παρουσίασε σήμερα τα ποσά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες της ομάδας των διασήμων στο φετινό παιχνίδι με τα χρήματα να... ζαλίζουν καθώς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να τα έβγαζαν αν δεν συμμετείχαν στο Survivor.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή του Open ο Βαλάντης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος με 8.000 ευρώ κάθε εβδομάδα ενώ ακολουθεί ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας που παίρνει 6.000 ευρώ. Ακολουθεί η Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000 ευρώ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με 3.500 ευρώ και η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ. Ενώ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όσο έμεινε στο παιχνίδι μιας και έχει αποχωρήσει αμειβόταν με 1.500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA