Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Νικούλι, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει φέτος μέσα από τη σειρά Σασμός του Alpha όπου υποδύεται τον Πετρή, μίλησε στο Στούντιο 4 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καταγωγή του, την οποία δεν έκρυψε ποτέ, τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που του έφερε η σειρά, αλλά και για το αν πάει Survivor, όπως ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ζητάει το χέρι της Αργυρώς από την οικογένειά της

«Απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα, παίρνω, όμως, μόνο τα θετικά, την αγάπη του κόσμου και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος γιατί αλλιώς δε θα μπορώ να πάω παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι, εξηγώντας πως αυτά που τον κρατούν προσγειωμενο είναι «η ζωή μου, η ηρεμία, η αρμονία. Με κάνουν να χαίρομαι και αυτά τα πράγματα εκτιμάω», τόνισε. 

Δεδομένου ότι ο τηλεοπτικός Πετρής στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα πέσει νεκρός από το χέρι του Αστέρη, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να πάει στο Survivor. Ο Κώστας Νικούλι εξήγησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο: «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση».

Με καταγωγή από την Αλβανία, ο νεαρός ηθοποιός απάντησε πως ποτέ δε σκέφτηκε να αλλάξει το επίθετό του γιατί δε βρήκε το νόημα, δε θα άλλαζε κάτι για εκείνον: 

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου όντως δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά». Πρόσθεσε δε πως στο παρελθόν τον έχουν κάνει να νιώσει παρείσακτος, αλλά όχι λόγω καταγωγής, αφού άλλωστε, «ο ρατσισμός υπάρχει με το καθετί», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA