Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ήττα τους στους αγώνες ασυλίας οι Διάσημοι κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν άτομα προς αποχώρηση και το έκαναν με στρατηγική, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα φύγει ο Βαλάντης, ο οποίος στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης δηλώνει «πολύ πληγωμένος».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι διάσημοι ψήφισαν στρατηγικά για να φύγει ο Βαλάντης και το Twitter τους αποθέωσε

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας, όπως λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός, με τη νικητήρια ομάδα να αποκτά πρόσβαση σε φωτογραφίες και μηνύματα από δικά τους πρόσωπα. 

Αυτό, όμως, που κάνει εντύπωση είναι ο διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή που δείχνει ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο τις προηγούμενες ημέρες, θα έχει άδοξο τέλος

Ο Γιώργος Κατσαούνης ακούγεται να λέει «καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε μένα και τη Μυριέλλα», ενώ εκείνη του απαντά: «θα ήθελα να σου πω, Γιώργο μου, πως κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και αυτό θα φανεί στην πορεία».

Εκείνος επιμένει πως δεν κάνει λάθος απαντάει πως «να μη φανεί καλύτερα, άστο» και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης (18/01) θα δώσει όλες τις απαντήσεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA