Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ντροπιαστική ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01) σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη το πρωί της Τρίτης (18/01).

Διαβάστε ακόμη: Αντίνοος Αλμπάνης: Έξαλλος με τον Βαλάντη - Πώς αποκάλεσε τον παίκτη του Survivor

Να θυμίσουμε ότι ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως παρά την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με τον καρκίνο δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος με τη συμπαίκτριά του να ξεσπά σε κλάματα και να αποχωρεί για να συνέλθει.

Η Δανάη Μπάρκα δε χαρίστηκε και κατακεραύνωσε τον τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο γενικότερα. Ας το υπεργενικεύσουμε. Καμιά φορά και από αυτό το παιχνίδι κάτι σου δείχνει ότι δεν είναι τυχαία τα πράγματα. Με την υγεία του καθενός δεν παίζει κανείς, είναι σαν να απευθύνεται σε μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις η αναφορά στην ασθένειά του τι πλήκτρο χτυπάει. Είναι ντροπή γενικά να πιάνουμε τις ασθένειες στο στόμα μας ειδικά όταν δεν αφορούν σε εμάς. Απαράδεκτο!». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια τοποθετείται κατά του τραγουδιστή αφού πριν λίγες ημέρες και με αφορμή τότε τον καυγά του με τη Μυριέλλα Κουρεντή η Δανάη Μπάρκα - μεταξύ άλλων - είχε αναφέρει: «Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα "γεια σου, φεύγεις από το παιχνίδι γιατί δεν είναι παράδειγμα αυτό"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA