Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βαλάντης στην απομόνωση και δεν αγωνίζεται με τους Διασήμους, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης τραβούν χωριστούς δρόμους με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ ένας παίκτης αποχωρήσει στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Έξαλλος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα και τέλος το ειδύλλιο - «Η κοπέλα με δούλεψε, ζητώ συγγνώμη από τον Τζον»

Λίγο από όλα θα έχει το επόμενο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης (19/01) με τους Διασήμους να ελπίζουν ότι θα είναι ο Βαλάντης αυτός που θα φύγει, άλλωστε, ψήφισαν με στρατηγική, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα. Πάντως, στο αποψινό αγώνισμα ο Βαλάντης θα απέχει τελείως όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή οριστικό τέλος παίρνει το ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, κάτι που φάνηκε ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο. Αφού άναψαν φωτιές σε συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό με το on camera φιλί στο στόμα πριν αρκετά επεισόδια, Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή το λήγουν απόψε με τον πρώτο να μην κρύβει το θυμό του απέναντί της.

«Τελειώνει εδώ πέρα όλο αυτό που ξεκίνησε που ούτως ή άλλως ήταν πλατωνικό, δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να αναπτυχθεί κάτι παραπάνω από αυτό», λέει η Κουρεντή για να πάρει απάντηση από τον Κατσαούνη «θα ‘θελες; Να πάω να ρωτήσω λίγο τον Τζον;»

Ο ίδιος θα πει λίγο αργότερα «Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Ο καθένας το δρομάκι του», ενώ μετά το αγώνισμα τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο όνομα του παίκτη που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός ότι αποχωρεί από το Survivor.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA