Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Σπίτι με το Mega μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο, η Άντζελα Δημητρίου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Star και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων λόγω περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού

Διαβάστε ακόμη: Πάολα: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια - Ποιος είναι ο νέος σύντροφός της

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τα νυχτερινά κέντρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, η οποία γύρισε στο χρόνο και είπε ποιες συνεργασίες θα θυμάται για πάντα.

«Η συνεργασία που μου έχει μείνει αξέχαστη είναι με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δεν το πίστευα ότι συνεργαζόμουν μαζί του. Ήταν και θα είναι πάντα ένας θρύλος. Άλλη μια συνεργασία που έκανα και αισθάνομαι δέος, είναι αυτή με τον Σταμάτη Σπανουδάκη».

Στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε ποιους νέους καλλιτέχνες ξεχωρίζει, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της ως coach σε κάποιο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. 

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου ως coach σε talent show. Έχω βοηθήσει πολλά παιδιά και πιο πρόσφατα τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Από τη νέα γενιά τραγουδιστών ξεχωρίζω τις Μέλισσες, τον Σταν και τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA