Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από τον «Σασμό», ωστόσο, λίγοι θα θυμούνται πως έκανε μια μικρή εμφάνιση και στις «Άγριες Μέλισσες» υποδυόμενος τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία. Ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο νεαρός ηθοποίος μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό, την επιτυχία της σειράς αλλά και για μια βεντέτα που είχε ακούσει από έναν κύριο στην Κρήτη. Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του» είπε ο «Μανώλης» του «Σασμού» και στη συνέχεια ανέφερε πως ο ίδιος άνθρωπος πήγε κι έδωσε αίμα στον πατέρα του αδερφού του που του έριξε την σφαίρα, όταν χρειάστηκε γιατί του είπε χαρακτηριστικά πως το αίμα νερό δεν γίνεται. Ο Στρατής Χατζησταματίου σημείωσε πως πέρασε πέντε κάστιγνκ για να καταφέρει τελικά να πάρει τον ρόλο του στην σειρά.

Τέλος, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στη συνέχεια στον Σασμό. Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές και τόσο καιρό που φυλάγονται αλήθειες, που κρύβονται, υπάρχουν άνθρωποι που την πληρώνουν τζάμπα», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA