Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των Μαχητών θα βρεθεί ο Γιώργος Κατσαούνης και στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης (25/01) από τον ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σκληρή ποινή στον Γιάννη Τσολάκη – Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ασημίνα τον χαρακτηρίζει ως το «μέγιστο κωλοτούμπα» για τη συμπεριφορά του στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας αφού δεν παραδέχτηκε μπροστά σε όλους όσα είχε πει νωρίτερα στην παραλία στα κορίτσια περί στρατηγικής των αγοριών. Στη συνέχεια πετάει τα καρφιά της και για τον Σάββα για το ειρωνικό του σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. λέγοντας «Ρε Κατσαούνη σε πόσο δύσκολη θέση μας έφερες».

Με τη σειρά της και η Σοφιάνα δηλώνει πως με τη συμπεριφορά του ο Γιώργος Κατσαούνης «δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει», ενώ εκείνος λέει χαρακτηριστικά πως το μόνο που θέλουν οι συμπαίκτες του είναι «να πετάξουν την κακία τους και να προδώσουν εμένα».

Απόψε Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν στα τυφλά για το έπαθλο επικοινωνίας. Όποια ομάδα νικήσει θα ακούσει ηχογραφημένο μήνυμα από σύντροφο ή φίλο τους, ένα έπαθλο που και μόνο σαν προοπτική θα κάνει πολλούς παίκτες α συγκινηθούν και να δακρύσουν.

Συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή θα πει πως θα ήθελε να ακούσει την αδερφή της, αλλά και αυτό είναι «πάρα πολύ σημαντικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA