Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor επικρατώντας με 2-1 στα αγωνίσματα επί των Διασήμων και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα tweets των φανατικών followers του ριάλιτι του ΣΚΑΪ στο Twitter, ενώ παράλληλα... γέμισαν και τα στομάχια τους σ' ένα επεισόδιο που ήταν όλο... μπλε!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Αγιο Δομίνικο έγιναν τέσσερις και συγκεκριμένα οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους και οι Σοφιάνα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

Το γεγονός ότι οι μπλε αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο δύο από τις παίκτριές τους, χώρισε σε στρατόπεδα την παραλία μετά την επιστροφή από το συμβούλιο του νησιού. Ασημίνα και Σοφιάνα σχολίασαν όλα όσα ειπώθηκαν και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι τεράστιος «κωλοτούμπας», καθώς τους είχε εκμυστηρευτεί πως οι υπόλοιποι παίκτες ήθελαν να τις βγάλουν στο τάκο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν παραδέχτηκε στο Συμβούλιο. Κι ο αγρότης δεν άφησε κουβέντα να πέσει κάτω κι εξήγησε τι έγινε με το «σχέδιο Μαρτίκα».

Ωστόσο η «βόμβα» ήρθε από τα χείλη της Μυριέλλας Κουρέντη, η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη για δύο από τους παίκτες των Μαχητών. «Συνέβησαν δύο σκηνικά πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο. Ηρθαν δύο άτομα από τους Μπλε και με έπιασαν. Τον έναν τον εμπιστευόμουν πολύ, για τον άλλον είχα τις αμφιβολίες μου. Μου είπαν να ψηφίσω έναν από εμάς που να θεωρώ πως έχει υψηλή δημοτικότητα, ώστε να φύγει σίγουρα ένας από αυτούς που θα βγάλουν αυτοί στον τάκο. Εγώ εκείνη την ώρα κατευθείαν αντέδρασα και τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση» είπε η ηθοποιός, η οποία μετέφερε το τι έγινε στους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για το περιστατικό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε ότι ήταν πολύ άκομψο και κακό αυτό που έκαναν οι Μαχητές, πιθανολογώντας ότι ένας από τους δύο είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ για τον δεύτερο έχει ερωτηματικό. Ακόμα ένα θέμα που δημιουργήθηκε και λύθηκε με ποινή σε παίκτη των Μαχητών, ήταν ο καφές που ήπιε ο Γιάννης Τσολάκης, παραβιάζοντας τους κανονισμούς. Ο 31χρονος εποχικός πυροσβέστης απολογήθηκε και η ποινή του ήταν να μην συμμετέχει σε τρία έπαθλα που θα κερδίσουν οι Μαχητές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA