Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «προδοσία» σε βάρος των δύο κοριτσιών της ομάδας των Μαχητών του Survivor, της Ασημίνας και της Σοφιάννας δεν άφησε ανεπηρέαστους ούτε τους Διάσημους και το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν από τα πλέον επεισοδιακά μέχρι σήμερα. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη, που ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να μπει στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Σε ό,τι αφορά στο ειδύλλιο Κουρεντή-Κατσαούνη, φαίνεται πως έχει άδοξο τέλος καθώς ο αγρότης... στόλισε για τα καλά την ηθοποιό που έχει μπει στο στόχαστρο σχεδόν όλου του νησιού.

Η Μυριέλλα αποτελεί κόκκινο πανί, ενώ στην αντίπαλη ομάδα ο Κατσαούνης νιώθει ότι η ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε. Μάλιστα, μετά την στάση του στο τελευταίο Συμβούλιο αποχώρησης, ο παίκτης των Μαχητών φαίνεται να έχει απομονωθεί εντελώς. Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να πλησίασε τη Μυριέλλα λίγο πριν το Συμβούλιο επιδιώκοντας την αποχώρηση συμπαίκτριάς του, γεγονός που καταδίκασαν και οι δύο ομάδες. Οι κοπέλες που θα έβγαιναν στον... τάκο Ασημίνα και Σοφιάννα, αντίστοιχα στράφηκαν ξεκάθαρα εναντίον του, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Από την Ασημίνα ιδίως, δεν γλίτωσε ούτε ο έτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση προδοσίας των Μπλε, ο Σάββας. Ο ωστόσο ο μέχρι στιγμής «αθόρυβος» μαχητής πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στον αγρότη αλλά και την Μυριέλλα, τους οποίους κατακεραύνωσε, ειδικά τον Κατσαούνη για τον οποίο είπε ότι τον διέπει λαϊκισμός, βαρβαρότητα και πατριαρχεία.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Συμβούλιο αποχώρησης, οι κοπέλες της κόκκινης ομάδας είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο στην καλύβα. Για την ακρίβεια Ευρυδίκη και Αθηνά διέκριναν τη στάση του Σάββα ως πιο σωστή σε σχέση με αυτή του Κατσαούνη. Η Μυριέλλα δεν συμφώνησε κι αυτομάτως ήρθε η... έκρηξη.

Η διαμάχη των κοριτσιών συνεχίστηκε και όταν λίγο πριν το αγώνισμα παίκτες και των δύο ομάδων αναφέρθηκαν στο παραπάνω ζήτημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του κατά τα άλλα αθόρυβου Λάμπρου, αλλά και την παρέμβαση του Λιανού όταν η κατάσταση ξέφυγε, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να ηρεμήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA