Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Οχι σ' αυτά της αυτοδιοίκησης, αλλά στα τηλεοπτικά δρώμενα και δη σ' αυτά της Φάρμας. Ο Μακεδόνας πολιτικός επιστρέφει στο σπίτι του ριάλιτι του ΑΝΤ1 λίγο καιρό ύστερα από την οικειοθελή αποχώρησή του. Ο λόγος επιστροφής είναι ο τελικός του reality show που γυρίζεται αυτές τις μέρες, όπως μετέδωσε η εκπομπή «τι λες τώρα» στο Mega.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης μίλησε για την επιλογή του να πάει στη «Φάρμα» και το... εμπάργκο που του επιβλήθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας. Είμαι κομμένος από τα Μέσα Ενημέρωσης. Κάποιοι με φίμωσαν για 10 χρόνια αλλά στέκομαι γιατί είμαι μάγκας. Είμαι ο Μέσι της πολιτικής, είμαι μόνος μου ένα πανεπιστήμιο. Είμαι αυθεντικός κι αληθινός, όχι ψώνιο».

Για τη «Φάρμα» είπε: «Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι για τα χρήματα. Η οικογένεια και οι φίλοι μου ήταν αντίθετοι με τη "Φάρμα", αλλά είπα ότι θα το κάνω. Και πέτυχε. Δεν αγωνίστηκα για τα χρήματα, δεν μπήκα για να διεκδικήσω το έπαθλο. Το είπα από την πρώτη μέρα που μπήκα».

Οσο για την απουσία του από τα ΜΜΕ: «Τα τελευταία 10 χρόνια με ισοπέδωσαν πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Έχω προτάσεις από κανάλια. Μπορεί να με δείτε ακόμα και σε πάνελ εκπομπής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA