Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου με τον τρόπο που προσέγγισαν την σύντροφο του Πάνου Νάτση, η οποία θρηνεί τον χαμό του συντρόφου της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1). «Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν... Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά, συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια φορτίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε: «Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, κάνοντας παράλληλα αναφορά σε τροχαίο που είχε στην οικογένειά της και την είχε στιγματίσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA