Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα δεν πήγε καλά για τους Μαχητές στο Survivor και έτσι θέλησαν στο δεύτερο αγώνισμα να πάρουν το αίμα τους πίσω. Λογάριασαν χωρίς του Διάσημους, ωστόσο, οι οποίοι φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο και τελικά το κατάφεραν.

Σε μια δοκιμασία που απαιτούσε ταχύτητα και καλή ισορροπία οι Κόκκινοι κατάφεραν να επιβληθούν εύκολα των αντιπάλων τους και να τους στείλουν στο Συμβούλιο του νησιού για να επιλέξουν και πάλι υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πριν αρχίσει το συμβούλιο, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε πως έλειπε από τον λαιμό του Σπύρου Μαρτικα το κολιέ ασυλίας και ζήτησε να του πουν τι ακριβώς είχε συμβεί. «Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, το είχα κρεμασμένο στην τσάντα μου και μάλλον ο Γιώργος το πέρασε εξάρτημα σάκου του μποξ και το έκανε κομμάτια» είπε με τον Κατσαούνη να ξεκαθαρίζει πως δεν το έκανε επίτηδες απλώς έδωσε δύο γροθιές για να εκτονωθεί.

Με αυτά κι με αυτά οι Μπλε οδηγήθηκαν στην ψηφοφορία απ' όπου προέκυψε πως ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Παράλληλα, έχοντας την ατομική ασυλία ο Σπύρος Μαρτίκας υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Άσπα Πρεδάρη. Υπενθυμίζεται πως πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είχε ανακηρυχθεί ο Γιώργος Κατσαούνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA