Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη φάση του Bootcamp ξεκίνησε στο MasterChef και με το «καλημέρα σας» οι κριτές έκρυβαν μια ανατροπή που αιφνιδίασε του διαγωνιζόμενους.

Στην πρώτη τους, λοιπόν, εμφάνιση στην κουζίνα του reality μαγειρικής ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα πέρα από τους τρεις παίκτες που έλαβαν το Golden Pin, δεν θα μαγείρευαν κι όσοι εξασφάλισαν τα τρία πολυπόθητα ναι. Αυτοί οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία από τον εξώστη και να δούνε από πρώτο χέρι τις αδυναμίες των παικτών που θα μαγείρευαν κι είχαν εξασφαλίσει μόνο δύο ναι για την επόμενη φάση.

Οι παίκτες, που απέκτησαν αυτό το προνόμιο, ανέβηκαν με χαμόγελα στον εξώστη.

Για τους υπόλοιπους, ωστόσο, ήταν ψυχρολουσία αφού αντιλήφθηκαν πως στην επόμενη άση οι αντίπαλοί τους θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντί τους. Ένας από τους παίκτες, μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «αυτό που οι παίκτες με τα τρία ναι ανέβηκαν στον εξώστη ήταν μαχαιριά δυνατή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA