Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον ανοιχτό πόλεμο που δέχτηκε από την ομάδα του στα πρόσφατα επεισόδια του Survivor 5, αλλά και την αλλαγή στάσης τους απέναντί του αφού έχασαν από τους Διασήμους, ο Γιώργος Κατσαούνης περνάει στην αντεπίθεση και βγάζει στη φόρα τη στρατηγική πίσω από τον τρόπο που ψήφισαν οι Μαχητές στο Συμβούλιο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι Διάσημες έβαλαν «φωτιά» στην παραλία με yoga και pole dancing

«Σου λέει ας μείνουμε εδώ οι παλιοί για να ξαναβγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις εβδομάδες και να βγάλουμε τον Ανδρέα και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα.

Και στα ξαφνικά όλοι έγιναν καλοί και θέλουν να με στηρίξουν με θεωρούν το μικρό τους αδερφό. Ούτε μικρό αδερφό με νιώθουν ούτε αγάπη ούτε συμπάθεια μου έχουν, απλά κατάλαβαν πως αν φύγω, δε θα πάρουν έπαθλο ποτέ και θα μείνουν νηστικοί», λέει στην κάμερα ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ Διάσημοι και Μαχητές θα κληθούν να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ της Τρίτης (01/02)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA