Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα μία ήττα μετράνε οι Μαχητές στο Survivor 5, αλλά αυτή θα σταθεί η αφορμή να αλλάξει η συμπεριφορά της ομάδας απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος δέχτηκε ανοιχτό πόλεμο στα προηγούμενα επεισόδια. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη και η on air ερωτική εξομολόγηση

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (02/02) ο Σπύρος Μαρτίκας θα αναρωτηθεί «μήπως αυτή η υποτιθέμενη βόμβα ήταν σκόπιμη για να μας διαλύσει;», ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης θα κατηγορήσει ανοικτά τη Μυριέλλα για τη διάλυση της ομάδας. 

«Η διάλυση της ομάδας μας ξεκινά από τη Μυριέλλα που είπε ψέματα στον Λάμπρο, παραποίησε τα λόγια μας», λέει χαρακτηριστικά για τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγο πριν ριχτούν στο στίβο της μάχης για το έπαθλο του φαγητού ο Σάββας Κάλφας θα αναλάβει να εμψυχώσει τους Μαχητές, λέγοντας:

«Εγώ όταν σας βλέπω στα μάτια, δε βλέπω καμία στενοχωρημένη φάτσα, βλέπω αγριεμένους και πεινασμένους ηγέτες, σήμερα ο καθρέφτης θα είναι τα μάτια του αντιπάλου σας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA