Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έχει επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα. Η κριτική επιτροπή με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, δίνει λάμψη στο σόου, ενώ παράλληλα βλέπουμε κάθε φορά όλο και πιο εντυπωσιακά νούμερα από τους διαγωνιζόμενους.

Διαβάστε ακόμη: Ελλάδα Εχεις Ταλέντο: Η ανιψιά της Ειρήνης Μερκούρη που έκανε την Κρυσταλλία να πατήσει το Golden Buzzer

Μιας και το σόου ανεύρεσης νέων ταλέντων βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, είπαμε να θυμηθούμε μία εμφάνιση που στοίχειωσε (σχεδόν) κυριολεκτικό την αμερικάνικη εκδοχή. Εκεί είχε βρεθεί το 2018 η ταχυδακτυλουργός Sacred Riana, η οποία είχε κερδίσει νωρίτερα το «Ασία Έχεις Ταλέντο».

Με ένα παρουσιαστικό που θύμιζε χαρακτήρα βγαλμένο από ταινία τρόμου, η Ασιάτισσα πραγματοποίησε ένα νούμερο, στο οποίο καλούσε με κάποιο μαγικό τρόπο μια φανταστική της φίλη να παίξουν.

Το νούμερό της, όμως, ήταν τόσο ανατριχιαστικό που τρόμαξε τους κριτές, οι οποίοι τη σταμάτησαν μετά από λίγη ώρα και την ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή της. Η στιγμή έμεινε στην ιστορία του σόου, ενώ το βίντεο της στο Youtube μετράει περισσότερες από 38 εκατομμύρια προβολές. Μιλάμε ίσως για την πιο τρομακτική συμμετοχή που έχουμε δει σε όλες τις εκδοχές του Ταλέντου.

https://www.instagram.com/p/CXL5phbJexi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sacred Riana πάντως δεν πτοήθηκε. Αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και στις ζωντανές εμφανίσεις της γίνεται χαμός για ένα εισιτήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA