Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (04/02) ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους παίκτες της Φάρμας πόσο τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι και ποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα ήθελαν να είναι εκεί μαζί τους και η συζήτηση που ακολούθησε έγινε αφορμή για να μοιραστούν οι παίκτες προσωπικές τους ιστορίες. 

Διαβάστε ακόμη: Η Φάρμα: Λιποθύμησε η Σάσα Μπάστα στην αγκαλιά της Ηλιάδη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή είναι πολύ πρόσφατος ο χαμός του μπαμπά μου,  θέλω να πω ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι εκείνος. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ να το κάνω, να έρθω εδώ και γι’ αυτό, για κάποιο διάστημα, είχε απαγορεύσει στη μαμά μου να με ενημερώσει για την κατάστασή του, για να μην φύγω από εδώ. Ξέρω λοιπόν ότι εκεί που είναι, είναι πάρα πολύ χαρούμενος για μένα και πολύ περήφανος και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA