Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε προχωρημένο στάδιο φέρονται να είναι οι συζητήσεις της Βικτόρια Χίσλοπ με τη διοίκηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Μια Νύχτα τον Αύγουστο» που αποτελεί τη συνέχεια της θρυλικής σειράς «Το Νησί».

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Κατρίτση: Τέλος το «Προσωπικά» μετά από 14 χρόνια στην ΕΡΤ

Η σειρά είχε προβληθεί από το Mega την τηλεοπτική σεζόν 2010 - 2011, κάνοντας την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο κάθε εβδομάδα και κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Το «Νησί 2» φερόταν να κλειδώνει στην ΕΡΤ, αλλά σύμφωνα με τη Realnews, το Mega μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με στόχο να εξασφαλίσει τη συνέχεια της σειράς. 

Μάλιστα, το επιχείρημα που προβάλλει είναι ότι έχει στην ταινιοθήκη του το υλικό από την πρώτη σειρά και ως εκ τούτου έχει «προτεραιότητα», σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, η οποία αναφέρει ότι έχει κατατεθεί από την εταιρεία παραγωγής της σειράς το κοστολόγιο και πλέον η ΕΡΤ καλείται να αποφασίσει αν θα το εγκρίνει ή όχι, έχοντας υπόψη της ότι τη σειρά διεκδικεί δυναμικά και το Mega.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως από την πρώτη σειρά - μεταξύ άλλων - θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ο Στέλιος Μάινας, ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά και ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα που φέτος τους βλέπουμε στον Σασμό του Alpha. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA