Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα σχόλια που έκανε ο Snik μέσω Instagram απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό». Πιο συγκεκριμένα, ο Snik έκανε δύο αναρτήσεις στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση» είπε χαρακτηριστικά ο τράπερ Snik.

Διαβάστε ακόμηΈλενα Κρεμλίδου για revenge porn: Με απείλησαν - H πρώτη σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο

Γι' αυτό ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερός μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο. 

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει “γυμνοσάλιαγκας”. Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA