Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον άγριο καυγά ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (6/2) και τη συμπεριφορά της Βρισηίδας απέναντι στον ποδοσφαιριστή, σχολίασε φανερά εκνευρισμένη η σύντροφος του Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, η οποία συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σκοτωμός στους Διάσημους μεταξύ Σοϊλέδη - Βρισηίδας - «Ξεκουμπίσου από εδώ»

Σε έντονο ύφος η Μαρία Αντωνά πέταξε τα καρφιά της για την παίκτρια του Survivor λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, όποια διαφωνία και αν έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση, ούτε με τσακωμούς, ούτε με το να επιτίθεσαι λεκτικά στο άλλον».

Εξήγησε δε πώς λειτουργεί ο Άρης Σοϊλέδης σαν άνθρωπος, ενώ τόνισε πως από τη μέρα που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor η Βρισηίδα έδειχνε να έχει πρόβλημα μαζί του:

«Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δε μπορείς να είσαι όλη μέρα με κάποιον εκεί και να είστε τσακωμένοι. Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δυο αναφέρεται, η ίδια δεν είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Τώρα γιατί την ενοχλεί αν ο Άρης κάνει παρέα με άλλα δυο παιδιά; Γενικότερα από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Μόνη της είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να κάνετε παρέα ή δε θες;», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA