Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 η Άσπα Πρεδάρη επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν «παραδοσιακά» τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο και οι δημοσιογράφοι - φωτογράφοι.
Διαβάστε ακόμη: Η ατάκα της Βρισηίδας πίσω από τις κάμερες του Survivor που εξόργισε τη Ναυσικά
Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν παρατράγουδα όπως είχε γίνει με την άφιξη του Βαλάντη και παρά το γεγονός ότι η 24χρονη παίκτρια των Μαχητών προσπάθησε να αποφύγει να κάνει δηλώσεις, όπως κάνουν όλοι οι παίκτες.
Ωστόσο, η Άσπα Πρεδάρη μοίρασε χαμόγελα σε όλους και αρκέστηκε να πει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φάει.
- Εννέα ξεχωριστές προσωπικότητες ανέβηκαν στη σκηνή του PERSONAS και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.