Για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (8/2) του Survivor 5 χθες Μαχητές και Διάσημοι με τη δεύτερη ομάδα να κατορθώνει να αποσπάει τη νίκη και να βλέπει φωτογραφίες και μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αρης Σοϊλέδης: Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου σε ένα εξάμηνο
Έτσι, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είδε μηνύματα από τη μητέρα του, Βίκυ και τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του:
«Λαμπηδόνα μου, λάμπεις! Μας λείπεις πολύ, αλλά μας κάνεις υπερήφανους. Λείψε όσο χρειαστεί. Εμείς είμαστε εδώ!» έγραφε στο μήνυμά του ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.
Βλέποντας το μήνυμα ο Λάμπρος δεν έκρυψε ότι θα έπρεπε να επισκέπτεται τους γονείς του πιο συχνά: «Νιώθω ενοχικά που δεν τους βλέπω συχνά, ξέρουν ότι δουλεύω πολύ, μένουν μια ώρα μακριά, πάω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα, αλλά θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά. Τους αγαπώ πολύ», είπε ο Λάμπρος.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.